Disrupted. The Business of Healthcare

9/18/2015 5:00am, EDT - 2:00pm, EDT

HIMSS Innovation Center | Cleveland, OH

 

Healthcare's rapid transformation and response to change.

Disrupted. The Business of Healthcare. is an executive conference designed to explore and address the transformative forces shaping healthcare today. Learn directly from leaders inside and outside of healthcare, who have led organizations through change leadership.

Event Information

Friday, September 18, 2015
7:00 am - 3:00 pm

7:00 am Breakfast
7:30 am Conference begins
3:00 pm Optional Global Center open house

Global Center for Health Innovation
1 St. Clair Avenue NE
Cleveland, Ohio 44114
(216) 928-1600

Review Agenda

This event is eligible for ACHE Category 1 Credit

Activity/PresenterTimeDurationTopic   
Breakfast 7:00 - 8:00 am 60 Mins        
Welcome & Introductions 7:30 - 7:35 am 5 Mins Opening Remarks Dave Mustin    
Opening Keynote
Craig Richmond
7:35 - 8:30 am 55 Mins Embracing Disruption: Let's "DoIT"      
Keynote
Melinda Hancock
8:35 - 9:30 am 55 Mins Leading a Large Organization Through Change and Igniting a Shift in Mindset      
Morning Break 9:35 - 9:50 am 15 Mins        
Keynote
Bill Capodagli
9:50 - 10:45 am 55 Mins What if Walt Ran Your Healthcare System      
Keynote
Dr. Gail Croall
10:50 - 11:45 am 55 Mins The Impact of Technology on Healthcare Delivery      
Lunch and Presentation to American Heart Association 11:45 - 12:30 pm 45 Mins        
Breakout Sessions #1 12:30 - 1:20 pm 50 Mins Future-State of Post-Acute Care
Claire Zangerle
Going Beyond Population Health Management: A Payer Perspective
Dr. Paul Kaplan
Transformation of Venture Funding
Mike Bunker
Thomas Sudow
Moderated by Chris Seper
Telemedicine Disruption
Dr. Gail Croall
Afternoon Break 1:20 - 1:30 pm 10 Mins        
Breakout Sessions #2 1:30 - 2:20 pm 50 Mins Design Innovation for Human Variability
Mike Maczuzak
Cleveland Transformation: as led by the Health-Tech Corridor
Jeff Epstein
Tracey Nichols
Lev Gonick
Moderated by Julie Krebs
Innovation in Healthcare Construction
Donzell Taylor
Future of Medical Education
Simon Peck
Craig Anderson, Sr.
Afternoon Break/Transit 2:20 - 2:30 pm 10 Mins        
Closing Keynote - Global Center Junior Ballroom
Charlie Lougheed
2:30 - 3:00 pm 30 Mins Transformative Forces Shaping the Business of Healthcare      
Optional Global Center Suites Open House 3:00 - 5:00 pm